Drie gewonden na ongeval op afrit tankstation De Lucht-Oost langs de A2

Bruchem – Vrijdagavond omstreeks 18:45 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de A2 bij Bruchem ter hoogte van tankstation De Lucht-Oost. Bij het ongeval raakte er drie personen gewond waaronder 2 kinderen.

Het ongeval vond plaats op de uitrit van de parkeerplaats van het tankstation, hier komen twee wegen bij elkaar waarna de weg doorloopt de A2 op. Onder meer de brandweer, de politie en drie ambulances kwamen ter plaatse bij het ongeval. Door het ongeval was een van de partijen in een naast gelegen sloot beland.

In het voertuig dat in de sloot belandde zaten vier inzittende waarvan drie kinderen. Alle inzittende zijn ter plekke nagekeken door de ambulancedienst, drie slachtoffers zijn er mee genomen naar het ziekenhuis voor verdere controle.

Een voorrangskwestie zou de aanleiding zijn van het ongeval. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept, het koste wel enige tijd voordat het voertuig uit de sloot was gehaald. De afrit van het tankstation was ten tijde van het ongeval afgesloten voor al het verkeer.

 

Foto: Jurgen Versteeg // Steek.nu
Foto: Jurgen Versteeg // Streek.nu
Foto: Jurgen Versteeg // Streek.nu