Gewapende overval op Burger King bij De Lucht-West, verdachte aangehouden in Wijk en Aalburg

Bruchem – Vrijdagochtend omstreeks 9:30 uur heeft er een gewapende man de Burger King langs de A2 bij Bruchem overvallen. De man droeg een bivakmuts en vluchtte in een beige auto. Rond 11:00 uur is er in Wijk en Aalburg een man aangehouden die voldeed aan de omschrijving van de verdachte.

Nog voor openingstijd van de fastfoodketen (10:00 uur) werd de overval melding gedaan. Een man met een bivakmuts zou gewapend de Burger King hebben overvallen. Na zijn daad zou hij zijn gevlucht in een beige auto met een Pools kenteken, in de richting van Hedel. In de omgeving was de politie een zoekactie begonnen, ook werd er via socialmedia gevraagd uit te kijken naar de dader.

Rond 11:00 uur is er een man aangehouden bij tankstation Avia aan de Parallelweg in Wijk en Aalburg. Hoogstwaarschijnlijk gaat dit om de gewapende overvaller. Ook de vermoedelijke auto waarin de verdachte is gevlucht werd gevonden bij het tankstation, een beige Audi met poolskenteken. De auto is afgesleept en wordt meegenomen voor politieonderzoek.

Hoewel nog onbekend was wat de dader buit had gemaakt is deze vermoedelijk terug gevonden in de Audi.

 

 

Foto: Jurgen Versteeg