[Video] Man (72) uit Veen komt om het leven bij ongeval in Zaltbommel

Zaltbommel – Dinsdagmiddag omstreeks 15:35 uur is er een 72-jarige man uit Veen om het leven gekomen bij een ernstig ongeval op de Van Heemstraweg in Zaltbommel. Drie auto’s kwamen met elkaar in botsing op de kruising Van Heemstraweg West / Afrit A2 / Van Voordenpark. 

De brandweer uit Zaltbommel, de politie, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen bij het ongeval. Echter konden de hulpdiensten niks meer betekenen voor de man uit Veen, hij overleed ter plekke aan de gevolgen van het ongeval. Verder raakte er niemand gewond.

De VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor zal de kruising nog enige tijd afgesloten zijn.

De afzetting zorgde al snel voor veel verkeersopstoppingen. De Van Heemstraweg West is afgesloten voor het verkeer dat vanuit Zaltbommel naar Rossum wilt. Zij moeten omrijden via de Van Heemstraweg Oost. De A2 afrit Zaltbommel is vanuit zuidelijke richting compleet afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer van de A2 moet hierdoor doorrijden naar Waardenburg en vanaf daar terug rijden richting Zaltbommel.