Twee gewonden bij ongeval op N322 in Zaltbommel, politie start onderzoek

Zaltbommel – Woensdagmiddag omstreeks 13:00u is er een ongeval gebeurd op de Van Heemstraweg N322 bij Zaltbommel. Bij dit ongeval raakte twee personen gewond. Het ongeval zorgde voor een enorme verkeersopstopping.

Onder meer de brandweer, twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om de slachtoffers hulp te verlenen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, deze bleek later niet meer nodig te zijn. De brandweer heeft onder de motorkap van de personenauto geblust, vermoedelijk was uit voorzorg. Een slachtoffer is ter plekke nagekeken door de ambulancedienst, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer raakte ernstiger gewond en werd daarom wel meegenomen naar het ziekenhuis.
De VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) is ter plaatse geweest om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval.

Verkeersopstopping
Het ongeval vond plaats op de kruising N322 / afrit A2 Zaltbommel / Van Voordenpark dit zorgde ervoor dat deze kruising deels werd afgesloten. Deze afsluiting veroorzaakte een grote verkeersopstopping, ook werd er een omleiding ingesteld. Het verkeer dat vanuit Zaltbommel richting Rossum moest werd omgeleid de A2 op, om vervolgens te keren bij Waardenburg.

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk