[VIDEO] Verdachte getaserd na achtervolging door Zaltbommel

Zaltbommel – Zaterdagavond heeft er een achtervolging plaats gevonden in Zaltbommel. Deze achtervolging eindigde in op de Prinses Julianastraat, hier reed de verdachte zich klem en kon hij worden aangehouden.

De politie ter plaatse meldt aan onze verslaggever dat de verdachte in zijn Audi wegreed bij een controle, wat precies de reden van deze controle was kon de politie niet vertellen. De achtervolging ging volgens verschillende meldingen op socialmedia door de wijk De Waluwe heen. Tijdens de achtervolging zou een omstander met zijn auto hebben geprobeerd de Audi tot stoppen te dwingen, helaas was dit niet gelukt. De achtervolging eindigde op de Prinses Julianastraat. De bestuurder van de Audi reed zich hier klem door een doodlopende straat in te rijden.

Toen de Audi eenmaal stil stond is de politie uitgestapt. Om de verdachte te kunnen aanhouden hebben zij twee ramen van de Audi moeten inslaan en de verdachte moeten taseren. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het Politiebureau, hier is hij geholpen aan zijn verwondingen die hij had opgelopen tijdens zijn aanhouding. De Audi is opgehaald door een berger.

 

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk