Aanhanger met autobanden in brand gestoken in Kerkdriel, geparkeerde auto’s beschadigd

Kerkdriel – Zaterdag op zondagnacht omstreeks 00:05 uur is er een aanhanger geladen met autobanden in brand gestoken in Kerkdriel. Enkele geparkeerde auto’s raakte beschadigd door de brand.

Een buurtbewoner vertelde dat ze een auto zag rijden met daarachter de aanhanger. Na het stichten van de brand werd deze losgekoppeld van de wagen en is daarna weer vertrokken, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De brand vond plaats in de Surinamestraat, de aanhanger stond ter hoogte van flats. De brandweer wist de brand snel te blussen waardoor meer schade kon worden voorkomen. Echter zijn er van elke geparkeerde auto’s bumpers, achterlichten en koplampen gesmolten. De politie heeft een onderzoek gestart naar de brand en roept getuigen op zich te melden.

De flats in Kerkdriel gelegen aan de Ipperakkeren staat bekend om de verschillende brandstichtingen rondom de jaarwisseling. Vorig jaar werd er meerdere keren brandgesticht voor, tijdens en na de jaarwisseling. Vorig jaar tijdens de jaarwisseling werd ook de brandweer en politie belaagd met zwaar vuurwerk.

 

Foto’s: 112Maasdriel