Acht aanhoudingen door hennepknipperij in Velddriel

Velddriel – Donderdagochtend omstreeks 9:00 uur is er een tip binnen gekomen bij de politie. Dit ging over een hennepknipperij in Velddriel. De politie heeft op basis van deze informatie een succesvolle inval gedaan aan de Hondstraat in Velddriel.

De politie laat dit via socialmedia weten:
Vanochtend omstreeks 09:00 uur ontvingen wij informatie via meld misdaad anoniem dat er op dat moment personen bezig waren met het knippen van hennepplanten. Dit zou gebeuren in een woning aan de Hondstraat in Velddriel.
Hierop zijn wij direct met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en hebben wij vervolgens een instap gedaan in de woning. Aldaar troffen wij acht personen aan welke bezig waren met het knippen van hennepplanten. Alle acht personen zijn hierop aangehouden. Het gaat om personen uit de leeftijd van 32 tot en met 59 jaar oud, 4 afkomstig uit de gemeente Zaltbommel, 2 uit de gemeente Maasdriel, 1 uit de gemeente Nijmegen en 1 uit de gemeente Rhenen.
De aanwezige hennep(planten), in totaal 41 kilo, zijn in beslag genomen. Op dit moment worden alle verdachten gehoord door de recherche. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt.

 

 

Bron: Politie De Waarden