Afsluiting kermis Kerkdriel rustig verlopen

Kerkdriel – Dinsdagavond was de laatste avond kermis in Kerkdriel. De avond is goed verlopen en zonder grote incidenten afgerond. Maar komt de kermis volgend jaar nog wel?

De laatste avond verliep rustig naast kleine opstootjes is er niks gebeurd. Om 23:00 uur was traditiegetrouw de vuurwerkshow en ook deze verliep zonder incidenten. 

 

Volgend jaar

Iedereen kijkt uit naar een volgend jaar kermis Kerkdriel op het plein. Maar of dat gaat lukken met de vergunningen aangezien Kerkdriel het dit jaar al met 8 attracties minder moest doen omdat het te krap zou zijn om de veiligheid van de omliggende woningen te waarborgen. Toch heeft dit jaar de Burgemeester ervoor gezorgd dat het toch kon. De Burgemeester gaf voorafgaand het evenement dit al als reactie: “Mijn handtekening staat onder de vergunning. Daarmee neem ik een klein risico, dat mogen mensen best weten. Ik doe ieder jaar een beroep op de kermisbezoekers om het gezellig te houden, maar nu doe ik daar nog een schepje bovenop. Dus mensen, waardeer het, wees er zuinig op en hou het veilig.” De beveiliging en politie hebben dan ook hard gewerkt om het zo veilig te laten verlopen. De beveiliging was zeer tevreden en het ziet er naar uit dat volgend jaar de kermis nog steeds gewoon door gaat op het plein. Maar of er nog meer attracties gaan verdwijnen omdat het te krap is of er andere maatregelen worden genomen? Dat een vraag waar we volgend jaar antwoord op krijgen.

 

Samenvatting

Wilt u een samenvatting lezen over de afgelopen kermis dagen?

Dag 1 (klik hier)

Dag 2 (klik hier)

Dag 3 (klik hier)