Auto belandt op zijn kop in woonwijk in Kerkdriel

Kerkdriel – Donderdagavond omstreeks 22:05 uur is er een auto op zijn kop belandt op de Graaf Ansfriedstraat in Kerkdriel. De Graaf Ansfriedstraat is gelegen midden in een woonwijk. Niemand raakte er gewond bij het ongeval.

De politie en één ambulance spoedde zich naar de plaats van het ongeval. Ter plekke bleek er een personenauto op zijn kop te liggen, dit zou zijn gebeurd nadat hij eerst een geparkeerde auto zou hebben geraakt. De bestuurder wist zelfstandig uit het voertuig te komen met lichte verwondingen. Het slachtoffer is ter plekke nagekeken door de ambulancedienst, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Wat de aanleiding was voor het ongeval is nog onbekend. Mogelijk zou de bestuurder een stuur correctie hebben willen maken waarna het mis ging. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto af te slepen, ook een geparkeerde auto is afgesleept. In totaal liepen er drie voertuigen schade op door het ongeval.

Volgens verschillende bewoners van de Graaf Ansfriedstraat wordt er vaak erg hard gereden. Het is volgens omstanders dan ook geen wonder dat het weer eens mis gaat.

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk