Auto raakt boom en belandt in de sloot langs de Laarstraat in Velddriel

Velddriel – Vrijdagmiddag omstreeks 16:45 uur is er een auto in de sloot belandt langs de Laarstraat in Velddriel, hiervoor had de bestuurder ook al een boom geraakt. Niemand raakte zwaargewond bij het ongeval.

De bestuurder en zijn bijrijder zouden een discussie hebben gehad in de auto waarna het mis ging. De bestuurder zou de auto hebben willen draaien waarna hij tegen een boom aan zou zijn gereden waarna zij in de sloot zijn beland. De politie en een ambulance spoedde zich naar de plaats van het ongeval.

De inzittende wisten zelfstandig uit het voertuig te komen waarna zij zijn opgevangen door omstanders. De bestuurder raakte licht gewond door het ongeval. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plekke nagekeken, hij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Een berger heeft de auto uit de sloot getild, de auto kan als verloren worden beschouwd. Waterschap Rivierenland is ter plekke geweest om te kijken of er vloeistoffen uit de auto waren gelekt en in de sloot terecht zou zijn gekomen.

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk