Bestuurder slaat gewond op de vlucht na eenzijdig ongeval in Kerkdriel

Kerkdriel – Zondagavond omstreeks 18:10 uur is er een bestuurder gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Provincialeweg in Kerkdriel. De bestuurder sloeg ondanks zijn verwondingen op de vlucht.

De bestuurder is waarschijnlijk uit de bocht gevlogen waarna hij een lantaarnpaal heeft geraakt en in de sloot tot stilstand kwam. De auto kwam na het raken van de lantaarnpaal pas tientallen meters tot stilstand in de sloot. De persoon is zelfstandig uit het voertuig gekomen en met verwondingen op de vlucht geslagen.

De politie spoedde zich naar het ongeval nadat voorbijgangers het ongeval hadden gemeld. De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen van voorbijgangers en bij een naastgelegen woning gevraagd of de bewoners wat hadden gezien.

Aangezien het kenteken nog aanwezig was op de achterkant van het voertuig kon de politie al snel achterhalen waar de eigenaar van het voertuig woonde, toen het adres bekend was zijn de agenten ernaartoe gegaan. Het is onbekend of de bestuurder op dat adres aanwezig was.

De N831 was tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer. Een berger heeft het voertuig uit de sloot gehaald en meegenomen.

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk