Brandweer rukt uit voor afhijsing in Buurmeesterstraat in Kerkdriel

Kerkdriel – Maandagochtend omstreeks 10:55 uur was de brandweer uit Kerkdriel en de hoogwerker uit Waardenburg samen opgeroepen voor het assisteren van een ambulance in de Buurmeesterstraat in Kerkdriel. Ze moesten iemand van de 1ste verdieping naar beneden halen.

De hoogwerker heeft het slachtoffer via het raam naar beneden gebracht. De brandweer van Kerkdriel heeft ze hierbij ondersteund. De brandweer heeft na het incident het materiaal goed schoongemaakt. De pakken die in contact waren geweest met het slachtoffer worden naar Nijmegen gestuurd waar ze goed worden gereinigd. De brandweer hield veel rekening met de eventuele besmettingsrisico’s. Dit omdat er niet bekend was of het slachtoffer eventueel een virus had. 
Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het met het slachtoffer gaat en wat er aan de hand was is onbekend.

Bij het incident verzamelde zich veel mensen die zich niet hielden aan de richtlijnen van het RIVM. De politie bleef achterwegen en de mensen zijn aan het einde van het incident weer vertrokken.

 

Foto’s: Mark Verlijsdonk / 112Maasdriel