Drie mannen uit Maasdriel gewond bij steekincident station Den Bosch

Maasdriel – Drie mannen uit de gemeente Maasdriel zijn zondagavond gewond geraakt bij een steekincident op het station in Den Bosch. Een ruzie over voetbal ging aan het incident vooraf. Een 37-jarige verdachte uit Den Bosch werd aangehouden.

Vlak voor 19.30 uur ontstond er in de Burger King op het station onenigheid over voetbal. Dit mondde uit in een ruzie waarna de 37-jarige verdachte op drie mannen begon in te steken met een mes. Een andere jongen wilde helpen en raakte ook gewond. Toegesnelde agenten en ambulancepersoneel verleende eerste zorg aan de slachtoffers, ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

Alle vier de slachtoffers zijn voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Drie van hen konden na behandeling weer naar huis. Een 27-jarige man uit de gemeente Maasdriel ligt nog in het ziekenhuis. De andere slachtoffers zijn twee 28-jarige mannen eveneens uit de gemeente Maasdriel en een 16-jarige jongen uit Uden.

De recherche in Den Bosch is volop bezig met onderzoek. Gisterenavond werd al uitgebreid sporenonderzoek gedaan door de technische recherche en is er kort gesproken met de gewonden. Duidelijk voor de politie is dat veel mensen de steekpartij hebben gezien. Hierom doen zij een oproep aan getuigen om zich te melden. Mogelijk zijn er mensen die het hele gebeuren hebben gefilmd, de politie komt graag in bezit van deze beelden. Neem contact met ons op via 0900-8844 of deel ze via het tipformulier.

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk