Dronken bestuurder rijdt frontaal tegen boom aan op de Kievitsham in Hoenzadriel

Hoenzadriel – Woensdagavond omstreeks 21:30 uur is er een automobilist frontaal tegen een boom aangereden op de Kievitsham in Hoenzadriel. De politie bevestigd aan onze verslaggever dat de bestuurder onder invloed was van alcohol.

De brandweer uit Kerkdriel en Zaltbommel spoedde zich samen met de ambulancedienst en de politie naar de plaats van het ongeval. Ter plekke bleek dat er een auto frontaal tegen een boom aan was gereden. De bestuurder van de auto zat nog in het voertuig en kon er niet zelfstandig uitkomen omdat er aan de bestuurderszijde een sloot lag.

De brandweer heeft het voertuig gestabiliseerd, zo kon de auto niet eventueel de sloot nog inglijden. Hierna hebben de brandweerlieden met ondersteuning van de ambulancedienst de bestuurder via de bijrijderszijde laten uitstappen. De man is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De agenten hebben ter plekke een blaastest afgenomen bij de man, de politie bevestigd dat de man onder invloed was van alcohol.

Een berger heeft het voertuig opgehaald. Een politie-eenheid is achter de ambulancedienst aangereden om de man, nadat hij in het ziekenhuis is nagekeken, over te brengen naar het politiebureau.

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk