Fietser word geschept door auto op de Bulkseweg in Kerkdriel

Kerkdriel – Op de kruising van de Bulkseweg en Hoorzik is omstreeks 21:00 uur een fietser aangereden door een auto. De fietser is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De auto schepte de fietser toen er geen voorrang werd verleend door een van de twee partijen. De bestuurder van de auto heeft toen hij de fietser schepte aan het stuur getrokken. Hierdoor is hij over een beton barricade gevlogen waarna deze tot stilstand kwam in de voortuin van een huis. De fietser kwam naast de auto tot stilstand. De fiets zelf is nog ongeveer 5 meter voor de auto terecht gekomen. De bestuurder van de fiets is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto was ongedeerd, wel was de auto zeer beschadigd. De politie stelt een onderzoek in.

 

Bewoners

De bewoner van het huis waar de auto in de voortuin stond gaf aan dat dit niet de eerste keer is, er zouden al vaker ongevallen zijn gebeurd gaf hij aan. Ook zou er veel te hard gereden worden, hij is dan ook bang dat er ooit iemand bij hem naar binnen rijd. Nu scheelde het al niet heel veel of de auto het tegen het huis aangestaan. Meerdere buurt bewonders bevestigde dat het een erg gevaarlijke kruising is en dat er vaker ongevallen gebeuren.