Hennepdrogerij op camping Kerkdriel

 

Kerkdriel – Op woensdag 12 juni heeft de politie een hennepdrogerij aangetroffen op camping Maaszicht te Kerkdriel

Op camping Maaszicht heeft de politie 12 juni een hennepdrogrij aangetroffen en geruimd. Kort hierna is een 67-jarige man uit Zaltbommel aangehouden. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Bij de ruiming van de drogerij is er ook een grote hoeveelheid gedroogde hennep in beslag genomen. Om hoeveel het precies gaat is onbekend.

De hennepdrogerij was goed weggewerkt onder een chalet. Ook werd omstreeks 11:40 de brandweer gealameerd voor een Assistentie Politie. Dit had te maken met de hevige lucht die uit de drogerij kwam.

Meld Misdaad Anoniem
De politie kwam de hennepdrogerij op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem waar direct actie op ondernomen is. Meld Misdaad Anoniem is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminalit

eit en misdaad. ‘Ik ben blij dat de politie deze misstanden met kracht bestrijdt en ik moedig inwoners van onze gemeente aan om vermoedens van misstanden te melden’, aldus burgemeester van Kooten.

Omwonenden leveren op deze manier een bijdrage aan de veiligheid in de gemeente Maasdriel en ondermijning tegen te gaan. Meld Misdaad Anoniem is te bereiken via telefoonnummer 0800-7000 of neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Bron: Politie Bommelerwaard