Hulpdiensten rukken massaal uit voor persoon die mogelijk van Maasbrug is gesprongen

Hedel / ‘s-Hertogenbosch – Donderdagavond omstreeks 22:10 uur is er een melding binnen gekomen over een persoon die mogelijk van de Maasbrug af was gesprongen. De hulpdiensten rukte massaal uit naar de melding.

De politie, ambulancedienst, lifeliner, brandweer en defensie waren ter plaatse om te zoeken naar de persoon. Onduidelijk was wat precies de situatie was aangezien niemand heeft kunnen zien dat er iemand in de Maas was gesprongen of er een mogelijk ongeval was gebeurd.

De brandweer heeft samen met defensie een zoekactie opgezet. Zo werden de duikers ingezet op het gebied om te zoeken in het water en de hoogwerker om licht van boven af op het incident te schijnen. Even later kwam ook een politiehelikopter mee zoeken naar de persoon. Ook een lifeliner is kort ter plaatse geweest op het incident uit voorzorg.

Uiteindelijk werd de zoekactie rond 23:20 uur gestaakt. De hulpdiensten hadden niks aangetroffen met de zoekactie. Onduidelijk blijft nu of er daadwerkelijk een persoon in het water is gesprongen of verongelukt.

 

Foto’s: Mark Verlijsdonk // 112Maasdriel