Kindje raakt zwaargewond bij aanrijding naast basisschool in Kerkdriel

Kerkdriel – Vrijdagochtend omstreeks 08:25 uur is er een kindje zwaargewond geraakt na een aanrijding. De aanrijding vond plaats naast basisschool De Meidoorn. De politie was kort opzoek naar een doorgereden vrachtwagen, echter bleek later deze informatie niet te kloppen.

Twee ambulances, de politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om het slachtoffer hulp te verlenen. Het slachtoffer is zwaargewond met de ambulance, onder begeleiding van de politie, naar het ziekenhuis vervoerd.

Vlak na het ongeval werd er een burgernetmelding verstuurd met de vraag uit te kijken naar een vrachtwagen die was doorgereden bij het ongeval. Echter bleek later dat dit verkeerde informatie was. De straat langs de basisschool is afgezet en de Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Basisschool
Terwijl de hulpverlening in volle gang was kwamen er nog verschillende ouders en kinderen langs om naar school te gaan. De politie is samen met een ambulance ter plaatse gebleven na het ongeval. Zij zijn samen de basisschool ingegaan om te praten met juffen en meesters.

 

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk