Lichaam vermiste matroos gevonden aan de oever van de Waal in Hurwenen

Hurwenen – Zaterdagmiddag is er aan de oever van de Waal ter hoogte van de Kil Hurwenen een stoffelijk overschot aangetroffen. Dit bleek na identificatie onderzoek van de politie de matroos te zijn die 2 augustus is overboord geslagen op de Waal tussen Tiel en sluis Sint-Andries.

De matroos die 2 augustus overboord was geslagen is meer dan 1 week later aangetroffen aan de oever in de Waal bij Hurwenen. De matroos was tijdens een vaartocht tussen Tiel en sluis Sint-Andries overboord geslagen. Op die 2 augustus is er een zoekactie van 3 uur lang bezig geweest om met man en macht de man te vinden maar dit was te vergeefs. De politie en andere hulpdiensten hebben de afgelopen dagen ook nog gezocht dit was ook te vergeeft tot dat Zaterdagmiddag een stoffelijk overschot aan werd getroffen aan de oever van de Waal. Na een identificatie onderzoek is vastgesteld door de politie dat het om de vermiste persoon ging.

 

Politie

De politie die een foto had geplaatst van de vermiste man heeft via facebook laten weten dat het om de matroos ging. De politie vraag iedereen de foto van de man te verwijderen en wenst de nabestaande veel sterkte toe met het verlies.