Man (45) overleden na eenzijdig ongeval op Provincialeweg in Velddriel

Velddriel – Bij een ongeval op de Provincialeweg in Velddriel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een persoon om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. Het ongeval gebeurde rond de klok van 05:00 uur op de Provincialeweg / N831.

Door nog onbekende oorzaak raakte een auto die vermoedelijke vanuit de richting van Velddriel in de richting van Kerkdriel reed van de weg. Nadat het voertuig van de weg was geraakt kwam de auto tegen de kop z’n kant van een sloot tot stilstand. De bestuurder is bij het ongeval vermoedelijk opslag dood geweest. Voor het ongeval werden politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter op geroepen, maar hulp mocht niet meer baten.

Na het ongeval was de Provincialeweg N831 in beide richtingen afgesloten. De verkeersongevallen analyse heeft de zaak in onderzoek. De bestuurder betreft een 45-jarige man uit Helmond. 

Hoe het ongeval van afgelopen nacht heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Volgens de politie waren er bij het ongeval geen andere weggebruikers betrokken.

 

Foto’s: Bart Meesters