Man (62) zwaargewond na val van scooter in Kerkdriel, tweede voertuig mogelijk betrokken

Kerkdriel – Een 62-jarige man uit Velddriel is vrijdagmiddag omstreeks 13:10 uur zwaargewond geraakt, het ongeval vond plaats op de N831 ter hoogte van de Steenbeemdstraat in Kerkdriel. De man zou door een onbekende reden van zijn snorscooter af zijn gevallen, mogelijk zou er een tweede voertuig bij betrokken zijn.

Omstanders troffen de man naast zijn snorfiets aan in de berm. Onder meer twee ambulances, een traumahelikopter, een brandweerwagen en enkele politie-eenheden kwamen ter plaatse om het slachtofferhulp te verlenen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

De hulpdiensten gingen eerst uit van een eenzijdig ongeval. Echter wordt er op basis van aangetroffen sporen en van verklaringen van getuigen niet uitgesloten dat er mogelijk een tweede persoon bij betrokken was. De politie doet hier onderzoek naar.

De N831 is sinds het ongeval deels afgesloten voor al het verkeer. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Foto: Jurgen Versteeg

 

Foto: Jurgen Versteeg