Nepvuurwapens op kermis Kerkdriel

Kerkdriel – Maandag de 3de dag van de kermis in Kerkdriel is met een paar kleine incidenten verlopen. Er werd onder meer een nepvuurwapen inbeslaggenomen, waren er opstootjes en was er een diefstal.

Als eerste werd er melding gemaakt dat er iemand met een vuurwapen rondliep. Toen de beveiliging en politie deze meneer apart hadden genomen bleek het om een nepvuurwapen te gaan die niet te onderscheiden was van echt, hij had deze gewonnen bij de schiettent. Het nepvuurwapen is inbeslag genomen en bij de schiettent is opgelegd dat zij deze moesten opbergen en niet meer mochten weggeven.

Ook was er een opstootje die er vrij heftig aan toe ging. Zo moest 1 persoon worden na gekeken door de EHBO. Maar beide partijen hebben het uiteindelijk vriendschappelijk opgelost.

Dan werd er nog bij Café Opa Pietje een barkruk gestolen. Door oplettendheid van de beveiliging werd de persoon achtervolgd waarna hij door de beveiliging en politie werd aangesproken op het feit. Er is geen aangifte gedaan maar de persoon heeft wel een bekeuring gekregen.

 

Tevredenheid

Ook over deze dag is de beveiliging tevreden. Naast de kleine incidenten is er niks heftigs gebeurd en hangt er al 3 dagen een gezellige sfeer op het evenement. Vandaag gaan zij voor een rustige dag met een goede afsluiting van dit gezellig jaarlijks evenement.