Online date afspraak blijkt hinderlaag; man mishandeld en auto vernield

Kerkdriel – Woensdagmiddag omstreeks 14:10 uur is er een man mishandeld en een auto vernield aan de Geersteeg in Kerkdriel. De man had via een datingsite een afspraak gemaakt, echter bleek dit een hinderlaag te zijn. 

De politie en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De man heeft bij de mishandeling lichte verwondingen op gelopen. Ook zijn er twee ruiten in geslagen van zijn auto. De man is ter plekke na gekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

De man zou een afspraak hebben gemaakt met een meisje via een online datingsite. Toen de man stond te wachten op de afgesproken plek is er een busje met drie mannen erin komen opdagen. Deze zouden de man hebben mishandeld en de auto hebben vernield waarna zij zijn gevlucht. Mogelijk zou het gaan om een zo geheten ‘pedo-hunter actie’, echter wilt de politie dit niet bevestigen.

De politie heeft de man meegenomen naar het bureau voor verhoor. De auto is doorzocht en is opgehaald door een bergingsbedrijf.

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk