Provincialeweg bij Velddriel deels afgesloten na kettingbotsing met vijf voertuigen

Velddriel – Dinsdagmiddag omstreeks 12:15 uur zijn er vijf auto’s betrokken geraakt bij een kettingbotsing op de Provinicaleweg ter hoogte van Velddriel. De kettingbotsing ontstond nadat bij een file een bestuurder achterop een ander voertuig in reed.

De file was ontstaan nadat er een vrachtwagen moest keren volgens omstanders. Het achterste voertuig zou de file over het hoofd hebben gezien en op het achterste stilstaande voertuig in zijn gereden. Hierdoor schoot het stilstaande voertuig naar voren waarna nog meer andere voertuigen werden geraakt.

Een ambulance is ter plaatse geweest om alle betrokkenen ter plekke te controleren op eventuele verwondingen, rug- en nekklachten. Niemand hoefde er mee naar het ziekenhuis. Twee voertuigen zijn er door een berger afgesleept, de rest kon zelf verder rijden.

Ten tijden van het ongeval was de Provincialeweg deels afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor enige filevorming op de Provincialeweg. Het verkeer werd omgeleid dwars door Velddriel heen.

 

Foto: Mark Verlijsdonk

 

Foto: Mark Verlijsdonk