Twee slachtoffers na ongeval op de Provincialeweg in Velddriel

Velddriel – Woensdagavond omstreeks 18:55 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de Provincialeweg in Velddriel. Een auto die op rood stond te wachten werd van achter aangereden en zijn toen de kruising op gerold. Twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Terwijl een auto op rood stond te wachten werd deze hard van achteren aangereden. Ze zijn beide de kruising op gerold. De slachtoffers van het achterste voertuig zijn met behulp van de hulpdiensten uit de auto gekomen. De twee personen uit die auto zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In deze auto werden ook blikken alcoholische drank aangetroffen. De bestuurder van de voorste auto is nagekeken door de ambulance maar hoefde niet mee. De politie heeft blaastesten afgenomen en doet een onderzoek. Mogelijk zou er ook een derde slachtoffer zijn in het achterste voertuig, ook dit zoekt de politie nog uit.

De brandweer, twee ambulances en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De brandweer is na het helpen van de slachtoffers en veilig stellen van de voertuigen teruggekeerd naar de kazerne. Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om de verkeersopstopping rondom het kruispunt te regelen.