[Update] Vrouw (28) zwaargewond na steekpartij op EuroParcs Resort aan de Maas

Kerkdriel – Maandagavond heeft er omstreeks 19:00 uur een steekpartij plaats gevonden op EuroParcs Resort aan de Maas in Kerkdriel. Hierbij is een 28-jarige vrouw uit de gemeente Druten zwaargewond geraakt. De politie heeft dinsdagochten een verdachte kunnen aanhouden.

Verschillende omstanders meldde dat er een ruzie zou zijn ontstaan bij een van de chalets waarna er een vrouw is neergestoken. Omstanders hebben het slachtoffer eerste hulpverleent tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Het slachtoffer is orderbegeleiding van de trauma arts met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht.

De politie meldde na de steekpartij dat de dader van de steekpartij nog op de vlucht zou zijn. Een politiehelikopter en verschillende politie-eenheden hebben na de steekpartij een zoektocht gehouden in de omgeving. De exacte aanleiding van de steekpartij is nog onbekend, de politie heeft een onderzoek gestart naar het incident.

Dinsdagochtend 12 april wist de politie na onderzoek alsnog een verdachte aan te houden. Het betreft een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en kon worden aangehouden in Emmen. Hij is ingesloten voor verhoor over het incident.

 

Foto: Mark Verlijsdonk
Foto: Mark Verlijsdonk
Foto: Mark Verlijsdonk