[Video] Woning beschoten in Kerkdriel, mogelijk verband met afpersingszaak De Groot

Kerkdriel – In de nacht van zaterdag op zondag een voordeur beschoten, dit gebeurde aan de Katarijnehof in Kerkdriel. Zondagochtend omstreeks 09:00 uur kreeg de politie een melding over een incident bij de woning, ter plaatse troffen zij een kogelgat in de ruit van de voordeur.De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het schietincident. Zij vermoeden dat de beschieting tussen 03:00 uur en 04:00 uur heeft plaatsgevonden. Onder andere de recherche, een speurhond en het Drone-Team kwamen ter plaatse om onderzoek te doen.

De Groot
Onze correspondent meldt dat het mogelijk gaat om een vergissing. Op hetzelfde huisnummer in het naast gelegen hofje zou volgens omstanders namelijk een medewerker van De Groot wonen. En alle vermoedens gaan er naar uit dat de dader zich heeft vergist. Echter kan de politie hier niks over bevestigen.
Het Hedelse fruitbedrijf wordt al langer geterroriseerd door criminelen. Vorige week werd er ook een woning beschoten van een medewerker van het bedrijf.

De woordvoerder van de politie laat weten dat zij geen verband kunnen vaststellen tussen de beschieting van de voordeur en het Hedelse fruitbedrijf De Groot. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de beschieten en met elk scenario wordt er rekening gehouden.

 

 

Foto: 112Maasdriel
Foto: 112Maasdriel
Foto: 112Maasdriel
Foto: 112Maasdriel
Foto: 112Maasdriel