Voorwaarden


Voorwaarden www.112Maasdriel.nl

 

Foto’s & Video’s
De foto’s en video’s die wij maken en publiceren zullen (bijna) altijd vanaf de openbare weg zijn gefotografeerd of opgenomen. Mocht dit niet het geval zijn zal er voor publicatie om toestemming worden gevraagd.

Jouw nieuws bericht op 112Maasdriel

Iedereen kan nieuwsinformatie aanleveren om op 112Maasdriel.nl te laten publiceren. Wel behouden wij in alle gevallen het recht om elk individuele aangeleverde nieuwsinformatie bericht te bekijken en te bepalen of het word gepubliceerd of niet. Mochten wij overgaan tot publicatie worden de aangeleverde informatie, foto’s en video’s ons eigendom, indien gewenst zullen wij een naams vermelding doen wees hierin ook duidelijk naar ons toe. Misleidende en kwetsende teksten zullen wij nooit publiceren!

Hebt u foto’s, video’s en/of informatie die u op 112Maasdriel.nl wilt hebben? Neem dan contact met ons op!

Auteursrechten

Op alle foto’s, video’s en artikelen die wij publiceren is eigendomsrecht van toepassing. Er mag dan ook niets gekopieërd worden zonder toestemming. Mocht u een foto, artikel en/of video willen krijgen? Neem dan contact met ons op.

Het overnemen van informatie die via onze Social Media wordt gepubliceerd naar een website of andere mediavorm, valt ook onder copyright. Het is dus niet toegestaan! Doorsturen van Facebook naar Facebook en andere vormen van Sociaal Media is geen probleem, zolang het maar binnen dezelfde groep blijft.

Bij schending van het eigendomsrecht zal er een factuur van €60,00 per foto en €300,00 per video worden opgesteld richting de betreffende persoon/organisatie.

Het overnemen van artikelen, foto en video

Wilt u foto’s, video’s of artikelen overnemen van ons? Neem dan contact op!

Foto’s, video’s en artikelen gebruiken zonder het schenden van de eigendomsrecht

U mag een intro plaatsen met een hyperlink naar het artikel op onze website (www.112maasdriel.nl)

U mag via sociale media foto’s, video’s en artikelen gebruiken wel moet er een naamsvermelding bij, hiermee word bedoeld retweeten en delen.

Opbrengst van 112Maasdriel.nl

Elke euro die word verdient met www112maasdriel.nl of zijn foto’s, video’s, artikelen en facturaties gaat naar de kosten die worden gemaakt om 112Maasdriel te laten bestaan. Er word absoluut geen winst gemaakt. 112Maasdriel is opgericht vanuit een hobby die enkel terug kerende kosten heeft, dus elke euro gaat naar het terug dringen van die kosten.

 

(Bovengenoemde informatie kan zonder verdere aankondiging worden gewijzigd)